FaQ

Forsendelse & returnering

Vi sender med POSTNORD, og fragt koster 39, til pakkeshop og 49 kr. med hjemmelevering. Gratis fragt ved køb for over 500,-

Hvis såfremt du bestiller på en hverdag inden kl 14, afsendes din ordre samme dag. Bestiller du efter kl 14, eller på en weekend eller helligdag, afsendes din ordre næstkomne normale hverdag.

Hvis du har gennemført din betaling, afhænger annullering af om din ordre er afsendt. Hvis ikke den er afsendt, kan du sende en mail til info@kekesupport.dk 

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter du modtager din ordre, og du skal huske at kontakte os inden fortrydelsesfristen udløber. Send os en mail på info@kekesupport.dk for yderligere information. Husk at oplyse det ordrenummer du fik i mailen fra os, da du afgav din bestilling, samt dit tlf nummer.

Kvalitet & materiale

Vores vipper kommer i forskellige materialer, men fælles for dem alle er at de ikke indeholder produkter fra, eller testet på, dyr. Dog skal det påpeges at vores vipper laves et sted, hvor der også produceres mink-vipper.

Vores ambassadør Fie har HER lavet en rigtig fin guide til hvordan du nemt påfører dine lashes, og her gennemgår hun også do’s & don’ts.

Alle vores vipper kan genbruges. Antallet af gange afhænger af hvilket materiale båndet på vipperne har. Det er klart at det stærke sorte bånd i håndvævet bomuld holder længere end det usynlige, fleksible bånd. Vores sorte og gennemsigtige bånd kan med rette pleje og aftagning af lim, genbruges op til 25 gange, hvor de steriliserede human-hair vipper med usynligt bånd holder gennemsnitligt op til 15 gange. Husk at fjerne lim efter hver eneste aftagning, ved forsigtigt at holde fast i hårene og ‘trække’ limen af. Vi anbefaler altid at bruge en lim indeholdende latex, da det er det mest skånsomme materiale at aftage fra vipperne.
Vipperne kan alle genbruges, men vi anbefaler ikke at sove med dem på, da både øjne og naturlige vipper har brug for luft, og der om natten kan sætte sig øjensøvn og andet snask i dem – dette er ikke hygiejnisk. Aftag istedet vipperne om aftenen i forbindelse med din sædvanlige aftenrutine når du fjerner din makeup, fjern forsigtigt limrester fra kanten af vipperne, og læg dem tilbage i pakken, for at passe bedst muligt på dem.
Vores vipper og tilbehør indeholder ikke materialer fra dyr, ej heller tester vi nogle af vores produkter på dyr. Vipperne er lavet et sted hvor der også laves andre produkter, bla. vipper med ægte mink – men vores produkter er udelukkende skabt i syntetiske materialer, eller med steriliserede menneske-hår.

Der følger ikke lim med i pakken, nej. Vi har endnu ikke fundet en formel der er i samme kvalitet som de bedste på markedet, og da vi nægter at gå på kompromis med kvalitet, har vi valgt at føre verdens førende vippe-lim DUO.

Andet

Vi tilbyder en 30% MUA-rabat i form af en engangs-rabatkode. Rabatten gives til makeup-artister som enten bruger vipper på sig selv til looks på SOME, eller på kunder. Send en mail til: info@kekesupport.dk – husk at linke til din instagram-profil, eller skriv til os på Instagram @kekelashesdk – vi gør opmærksom på at vi forbeholder os retten til at sige nej til rabatkoder, uden yderligere grundlag.

Indimellem indgår vi samarbejder med influencers eller andre der begår sig meget på sociale medier. Send os en mail på info@kekesupport.dk, eller skriv til os på Instagram @kekelashesdk

Vores lager holder sommerferie-lukket

Fra 19. Juli - 2. August

Det betyder at alle ordrer lagt nu og frem til vi er retur, afsendes 3. August