Person med relevant grafisk (evt iganggværende) uddannelse søges

Vi søger én med grafisk baggrund som vil være en del af vores team!

Opstart: Hurtigst muligt.

 Løn: Efter kvalifikationer. Du skal have et CVR nummer, og aflønning vil ske ved faktura-betaling. Vi finder ud af i fællesskab hvorvidt vi aftaler et fast beløb månedligt, eller en time-pris.

Forventede arbejds-timer ugentligt: 10-12 timer - nogle gange mere, nogle gange mindre, afhængig af nye lanceringer osv. 

 

Vi søger dig som elsker at arbejde med grafik og som har både kompetencer og uddannelse indenfor feltet - eller måske er du under uddannelse? 

Dine arbejds-opgaver vil være: 

- Sammen med Stephanie at udvikle design på nye produkter samt emballage-design

- At udvikle grafisk materiale til SOME i form af nye kampagner, give-aways, lancerings-materiale osv. 

- Billede og video redigering

- Dine egne idéer, og udviklinger. Det er vigtigt at du selv byder ind med tips og tanker til nye kampagner, billeder osv. 

Vi forventer at du: 

- Kan betjene stort set alle adobe-pakkerne 

- Kan møde fysisk op 1-2 gange ugentligt på vores kontor på Amager (er du spids-kandidat kan vi snakke om hvorvidt det kan foregå over teams/skype eller lignende) 

- Har fuldt styr på alt i forhold til stanse-tegninger, pixels, filer og hvad der ellers hører til produkt og emballage design. 

 

Send din ansøgning med lidt om dig, og så meget som muligt omkring dit arbejde og hvad du førhen har lavet så vi får en idé om hvor dine kompetencer ligger henne til info@kekesupport.dk :-) 

 

 

 

 


You may also like

Se alt
Example blog post
Example blog post
Example blog post