Vil du vide lidt om mig der står bag brandet KEKE Lashes?

I 2017 begyndte jeg at designe mine egne lashes. Det gjorde jeg af 2 årsager: Den ene var at jeg aldrig rigtig kunne finde nogle brands der havde cruelty-free lashes til både hverdag og glam, men også fordi jeg brænder for skønhed og alt det indebærer. Jeg synes det er vigtigt at kunne skifte, og da jeg også er iværksætter og en kvinde med passion skabte jeg det vi dengang kaldte 'Lotus Lashes'. Først idag, i 2020, har jeg endeligt skabt de lashes jeg føler er MINE. Luksus-lashes, både i den helt naturlige ende - og i den fierce, og glamourøse ende. Der er intet tilfældigt over KEKE Lashes, og jeg er meget stolt af hvad vi har formået at skabe og designe. 
Det har været vigtigt for os at skabe vipper til alle typer mennesker. Derfor har feks brugt lang tid på at udvikle vores super naturlige human-hair lashes - hårene er selvfølgelig steriliserede, og båndet de er hæftet ved er det vi kalder 'usynligt' - det betyder at det er det tyndeste bånd du finder på lashes. Ofte er det båndet der afgør hvordan vippen føles at have på - nogle er rutinerede, og har ikke noget imod en full-volume glam vippe med tykkere, mere stabilt bånd - og dem har vi naturligvis også skabt. Derudover, er der lashes lige imellem, som er designet i et fluffy materiale kaldet 'faux mink', som altså er måske det tætteste du kommer på en følelse af ægte mink-hår.
Vi står gerne til rådighed for evt. spørgsmål eller andet. Send os en mail via kontakt-formularen HER eller brug chatten i højre hjørne, for at komme i kontakt med en fra vores team.
Ellers håber jeg at du vil elske dine lashes, ligeså højt som jeg elsker dem.

 

Kærlighed,

Stephanie Karma Salvarli