Levering

Vi afsender alle ugens hverdage. Vi bestræber os på at afsende ordrer indenfor 1-2 hverdage, og der må forventes ekstra leveringstid i travle perioder som jul, ved tilbud osv.

Vi er klar over at det kan ske man ikke får hentet sin pakke i en pakkeshop. Det betyder dog at vi afholder en retur-udgift i forbindelse med tilbage-leveringen af pakken, hvilket vi er rigtig kede af. Vi håber derfor at du som kunde vil huske at afhente din bestilling. Du er velkommen til at kontakte os på info@kekesupport.dk, så finder vi en løsning.

Sommetider havner de automatiske mails i "spam" eller "uønsket" mappen - husk derfor at tjekke disse. Er mailen fra os ikke at finde dér, skal du kontakte os på info@kekesupport.dk så sender vi dit tracking-nummer til dig manuelt - husk at oplyse dit ordrenummer, eller den mail-adresse du har bestilt med :-)

Ja. Som noget helt nyt tilbyder vi nu gratis fragt til levering i pakkeshop ved køb for over 100,- og dette gælder HELE landet.

Returneringer/reklamationer

Som kunde har du altid 14 dages fuld returret ved fortrydelse af dit køb hos os. Vores vipper er håndlavede, og fremstilles ikke på maskine, derfor kan der indimellem være fejl i sammensætningen, og vi anbefaler altid at du tjekker at du er tilfreds med vipperne inden du åbner æsken de kommer i. Er den åbnet, kan vi nemlig ikke tage vipperne retur. Du afholder selv udgiften for returnering, vi tilbyder ikke gratis retur.

Ved returnering kan du kontakte os på info@kekesupport.dk - oplys ordrenummer, samt retur-årsag (du behøver ikke gå mere i dybden med årsagen, end om det er en reklamation eller fortrudt køb) så kan du købe et label af os, men du er også velkommen til selv at sende retur. Husk dog at vi ikke afhenter pakker i pakkeshops, så det er vigtigt at du sikrer dig pakken leveres til vores kontor.

Hvis du har modtaget det forkerte produkt, skal du hurtigst muligt rette henvendelse til os på info@kekesupport.dk så vil vores kundeservice hjælpe dig :-)

Hvis du gerne vil oprette en reklamation anbefaler vi at du bruger vores returportal.

OBS: Åben IKKE pakken hvis du kan se at produktet har en fejl - vi kan ikke ombytte eller returnere produkter hvor plastikken er brudt.

Om vipperne

Sort bånd kan genbruges +25 gange ved rette pleje, gennemsigtigt kan genbruges +25 gange ved rette pleje, og usynligt bånd kan genbruges +15 gange ved rette pleje.

For at passe allerbedst på dine vipper, anbefaler vi at du ikke bruger for mange forskellige rense-produkter til dem :-) At holde fast med fingrene HELT inde ved roden af de kunstige vipper, og trække limen af med enten en pincet eller fingrene er oftest rigeligt - skulle der sidde lidt makeup-rester tilbage, kan du bruge en vatpind med makeup-fjerner på, og forsigtigt gnubbe det af.

OBS: Vi anbefaler ikke at bruge produkter til vipperne med usynligt bånd.

Nej - vi anbefaler absolut ikke at du sover, bader eller lignende med vipperne på. Aftag dem ved sengetid, rens dem omhyggeligt for lim og makeup, og så er de klar til brug igen dagen efter :-)